Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RELAX MÉHVIASZ TESTGYERTYA-KAMILLA ILLAT 10DB

3.299 Ft
Menny.:db
Egy ősi gyógyítóeszköz, mely egyfajta kéményhatás
előidézésével tisztíthatja meg szervezetünk fájó pontjait.
Szállítási díj: Nem szállítható.

Leírás

Leírás

A RELAX méhviasz gyertya 100% kézműves termék. 10db-os kiszerelésben, aromazáró tasakban, kamilla illattal kapható.

Egy ősi gyógyítóeszköz, mely egyfajta kéményhatás előidézésével tisztíthatja meg a meridiánokat, azaz a testet átszövő láthatatlan energiapályákat. Ennek következtében beindulhatnak a szervezet öngyógyító mechanizmusai, hisz a gyertya használata közben feloldhatja a lerakódott salakanyagokat. Ahol az emberi szervezetben gyulladás vagy blokk keletkezik, az bizony fájdalommal is jár. Megoldás lehet rá a RELAX méhviasz gyertya használata. A testben jelentkező fájdalmaknál az adott fájó pontra helyezzük a testgyertyát. (Lásd a használati útmutatót lentebb!)

A gyertyák hatásmechanizmusukat tekintve serkenthetik a nyirok-és vérkeringést, az anyagcsere-folyamatokat, segíthetik a szervek tehermentesítését, stimulálhatják a testet átszövő energia- és információs pályák működését.

Használati útmutató:

  1. Biztosítson nyugodt, félhomályos RELAX-zenés környezetet.
  2. Készítsen keze ügyébe RELAX gyertyát, vizes edényt, öngyújtót.
  3. Gyertyázáskor fektesse a hátára a kezelendő személyt. A test vízszintes legyen: a fej alá egy kispárnát tegyen. A vastagabb, “füles” felénél gyújtsa meg a RELAX gyertyát. Óvatosan helyezze a kezelendő felületre. Égesse el a gyertyát a RELAX feliratig. Tegye vizes edénybe a gyertyacsonkot. Testgyertyázásnál a hátára, vagy a hasára fekszik az illető, attól függően, hogy mely testrészt gyertyázzuk. Az adott testrészt szabadítsa meg a ruházattól. A RELAX gyertya használata ugyanúgy történjen, mint a fülgyertyázásnál.

FIGYELEM! Használjon mindig gézlapot a kezelés során! Gyermekek nem gyújthatják meg a gyertyát, és nem is égethetik el! Ajánlatos a RELAX gyertyát 3 ujjal tartani kezelés során. A gyertyázás fortélyait elsajátíthatja egy hétvégi tanfolyamon, Tánczos Dénesnél.

Összetevők: pamutvászon, méhviasz, paraffin, kamilla illóolaj.

Formája: tölcséres, kúpos cső.

Minőségét megőrzi: 7 évig, száraz, hűvös helyen tárolva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.