Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

COLUMBUS TYÚKSZEMÍRTÓ 10ML

538 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Nem szállítható.

Leírás

Maró hatású folyadék, csak a kezelt felületen alkalmazható.

118.258 szám alatt törvényesen védett tyúkszemírtó, amely segítségével megszabadulhatunk a fájdalmas és kellemetlen tyúkszem, bőrkeményedés okozta fájdalmaktól.

Mielőtt első ízben használnánk a szert, szükséges előtte 10-15 percig tartó melegvizes lábfürdőzésre. A szárazra törölt lábakon az üvegben lévő folyadékból bekenjük a tyúkszemet vagy a bőrkeményedést. Nagyon ögyeljünk arra, hogy csak a fájós megkeményedett bőrfelületre kerüljön, mert ha a környékére is jut a folyadékból, esetleg gyulladásba is hozhatja azt.
Használat után a tyúkszemirtó rogtön megszárad, ezért harisnyát, cipőt rögtön fel lehet húzni. Vékony rózsaszín bevonatot hagy a kezelt felületen, ezt hagyjuk rajta, majd a következő réteget erre vigyük fel. Ez a felület akadályozza a tyúkszemet az életképességében.

Kezelés közben napról, napra azt tapasztalhatjuk, hogy a tyúkszem minden alkalommal élettelenebb lesz, majd egyhetes használat után teljesen elhal. Az elhalt bőr vagy magától leesik vagy saját magunk könnyű szerrel eltávolíthatjuk. Egy-két napos használat után a tyúkszemünk jobban fáj, mint kezelés előtt, ez annak a jele, hogy a készítmény használni fog. Ne riadjunk vissza ettől az enyhe fájdalomtól, amit esetleg a szer okoz, hiszen a kellemetlenkedő tyúkszem teljes eltávolítása többszörösen kárpótolja azt. Az egy hétig tartó kezelés alatt a kezelendő bőrfelületet nem szabad áztatni, csak gyors lemosással tisztítani.

Idült, régi, vagy szokatlanul, makacs tyúkszem esetén, ha az egy hétig tartó kezelés teljes egészében nem használt, akkor egy hetes pihentetés után a kezelést a fenti módon ismételjük meg.

Ha a tyúkszem és környéke gyulladásban van, vagy ha a bőr repedezett, ez idő alatt ne használjuk a tyúkszemírtót.

Kiszerelés: 10ml

Forgalmazza: Vegyi Bt., Nagykőrös, Ady E. u. 26.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.